De coach

Mijn naam is Adriane Brummelkamp. Al vanaf mijn kinderjaren ben ik gek op paarden en was dan ook vaak bij ze te vinden. Op latere leeftijd ben ik pas begonnen met paardrijden.

Doordat ik pas op latere leeftijd op het paard ben gaan zitten, heb ik gemerkt dat er zoveel meer leuke dingen met paarden te doen zijn dan alleen rijden. Ik bemerkte ook hoe sterk paarden kunnen reageren op je; ben je vrolijk zijn zij het ook, heb je een slechte dag dan heeft dat ook zijn weerslag op het paard en zal hij/zij minder enthousiast zijn om met je op pad te gaan.

Door mijn leidinggevende functie binnen het ziekenhuiswezen heb ik veel met mensen te maken. In positieve tijden, maar ook in minder vrolijke tijden, wanneer reorganisaties plaats moeten vinden of mensen niet meer geschikt blijken te zijn voor de eisen die de functie tegenwoordig aan hen stelt.

Ik ben mij gaan afvragen of ik mijn passie, de paarden, zou kunnen combineren met de hulpvraag die mensen vaak hebben.

Zo kwam ik terecht bij de opleiding Equine Assited Coach, mensen coachen met behulp van paarden. Deze opleiding heb ik gedaan bij Educatief Centrum Keulseweg in Pijnacker. Deze opleiding is als eerste en enige opleiding coachen met paarden in Nederland door de NOBCO/EMCC geaccrediteerd op practitioner niveau.

Begin november 2015 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en ben ik mijn eigen praktijk gestart. De paarden en ik hebben al een flink aantal mensen mogen helpen de oplossing voor hun coachvraag te vinden, hetzij in individuele sessies, hetzij in teamsessies. Inmiddels ben ik aangesloten bij de KREAC, kwaliteitsregister van Equine Assited Coaches.

Litla

Litla is een lieve Ijslandse merrie. Bijzonder mensgericht en erg nieuwsgierig wat haar tot het perfecte coachpaard maakt! Litla neemt de plaats in van Kola, haar hebben wij in januari 2017 moeten laten inslapen.

Felix

Felix is een Shetlander ruin. Hij is superlief en heeft ook een duidelijke eigen wil. Als je Felix eerlijk behandelt dat zal hij jou ook eerlijk behandelen! Door zijn eerlijkheid en duidelijkheid is hij een perfect paard om mee te coachen. Hij is het schoolvoorbeeld van “grote mond, klein hartje”.

Wij coachen op een mooie locatie in Honserlersdijk waar de paarden de beschikking hebben over paddocks,een ruime bak en een weide  De paarden staan van vroeg tot laat buiten.
Bij de locatie is goede parkeergelegenheid.

06 - 42 72 66 23
info@kolacoaching.nl
www.kolacoaching.nl

KvK nummer:63987325
BTW nummer: 97390689B01

Stel een vraag

Delen

© Giesje Zwennes