FAQ

Hoe lang duurt een sessie?

Een individuele sessie duurt gemiddeld een uur, soms wat korter, soms wat langer.Teamsessies duren langer omdat er meer mensen bij aanwezig zijn.

Ik ben bang voor paarden, dan is het zeker niets voor mij?

Onze paarden zijn rustig en goed beleerd en reageren goed op dat wat de coach hun zegt te doen. De coach zal altijd de veiligheid in het oog houden en ingrijpen wanneer dat nodig is. Bij je eerste ontmoeting met de paarden nemen we alle tijd voor de kennismaking en gaan we pas verder wanneer jij daar aan toe bent. Onze ervaring leert dan na een sessie er van de angst niet veel meer over is….

Ik ben heel onzeker, is coachen met paarden dan wel wat voor mij?

Juist dan zijn coachingsessies bij Kolacoaching heel geschikt voor je. Door het ervaren en herhalen in jouw eigen tempo gedurende een aantal sessies kom je er achter waarom je zo onzeker bent en hoe je die onzekerheid kunt verminderen of zelfs laten verdwijnen.Mensen met onzekerheid behoren tot een van de doelgroepen van Kolacoaching!

Wij coachen op een mooie locatie in Honserlersdijk waar de paarden de beschikking hebben over paddocks,een ruime bak en een weide  De paarden staan van vroeg tot laat buiten.
Bij de locatie is goede parkeergelegenheid.

06 - 42 72 66 23
info@kolacoaching.nl
www.kolacoaching.nl

KvK nummer:63987325
BTW nummer: 97390689B01

Stel een vraag

Delen

© Giesje Zwennes