september 10, 2017

Nieuws

september  09 2018

Wij zijn er klaar voor!

Ltila en Felix zijn al aardig gewend op hun nieuwe locatie in Rijnsburg.

En wat hebben ze het goed daar! De paarden krijgen meer dan voldoende volwaardig ruwvoer, er is genoeg bewegingsruimte voor de vijf paarden die er in totaal staan en een paar keer per dag worden de paarden afwisselend in de paddocks, het gras of in de track gezet zodat van verveling geen sprake is.

Bekijken
Aanmelden

Mooie locatie in het Westland!

In mei van dit jaar zijn wij weer verhuisd, nu naar Honselersdijk waarbij we besloten hebben dat dit toch echt onze definitieve locatie is! We coachen hier op een prachtige locatie in alle rust tussen de Westlandse kassen.

Litla en Felix hebben inmiddels hun draai hier helemaal gevonden en vertoeven hier heerlijk op de paddocks en de weide samen met hun paardenvrienden Mahendra en Vriend

augustus 13, 2017

Kolacoaching gaat verhuizen!

Na jaren op de locatie in Pijnacker te hebben gestaan gaan wij binnenkort de paarden verhuizen naar een prachtige locatie in Rijnsburg(ZH). De paarden krijgen daar de beschikking over een heuse paddock paradise, mooie paddocks en een fijne bak waar wij onze coachingssessies mogen uitvoeren.
Vanaf medio september gaan we weer coachingssessies verzorgen. De paarden zijn dan gewend aan de nieuwe locatie.
Wil je vast een afspraak maken? Dat is uiteraard mogelijk. Stuur even een berichtje naar info@kolacoaching.nl
Tevens gaan we deze site wat vernieuwen. Mooie foto’s van ons nieuwe paard Litla en onze lieve Kola krijgt haar eigen eregalerij. Ook voegen we nog wat meer informatie toe.

Wij coachen op een mooie locatie in Honserlersdijk waar de paarden de beschikking hebben over paddocks, een paddock paradise en een ruime bak. De paarden staan van vroeg tot laat buiten.
Bij de locatie is goede parkeergelegenheid.

06 - 42 72 66 23
info@kolacoaching.nl
www.kolacoaching.nl

KvK nummer:63987325
BTW nummer: 97390689B01

Stel een vraag

Versturen

Delen

© Giesje Zwennes